Blog

Dia de la Infancia 2020

Este año, en la Llar des Raiguer, tampoco nos olvidamos, a pesar de las circunstancias actuales, de uno de los días más importantes para nosotros, Dia de la Infancia 2020.

Fecha en la que la Asamblea General de la ONU aprobó la declaración de los Derechos del Niño/a en 1959. Y ese mismo día, en 1989 se aprobó la Convención de los Derechos del Niño/a, el más universal de los tratados internacionales.

Por este motivo, desde hace unas semanas, hemos estado sensibilizando a nuestros chicos/as y recordando, cuáles son sus derechos, realizando diferentes actividades (audiovisuales, teatrales…) para posteriormente, plasmar en una camiseta, el derecho que más les haya llamado la atención o que más quieran reivindicar.

Además, también contamos con la participación de diferentes colegios de nuestro municipio de Inca, entre ellos, el “Beata Francinaina Cirer, Beat Ramon Llull, CEIP Llevant y CEIP Miquel Duran i Saurina” que realizarán la misma actividad que nosotros, con el objetivo de dar a conocer a todos/as los chavales, cuáles son sus derechos de una manera divertida. Todos los alumnos/as que participan, obtendrán una camiseta para cada uno y el material para poder plasmar en ella un derecho.

Aquest any, a la Llar del Raiguer, tampoc ens oblidem, malgrat les circumstàncies actuals, d’un dels dies més importants per a nosaltres, Dia Universal de l’Infant / a !. Data en què l’Assemblea General de l’ONU va aprovar la declaració dels Drets de l’Infant / a en 1959. I aquest mateix dia, el 1989 es va aprovar la Convenció dels Drets de l’Infant / a, el més universal dels tractats internacionals.

Per aquest motiu, des de fa unes setmanes, hem estat sensibilitzant als nostres nois / es i recordant, quins són els seus drets, realitzant diferents activitats (audiovisuals, teatrals …) per posteriorment, plasmar en una samarreta, el dret que més els hagi cridat l’atenció o que més vulguin reivindicar.

A més, també comptem amb la participació de diferents escoles del nostre municipi d’Inca, entre ells, el “Beata Francinaina Cirer, Beat Ramon Llull, CEIP Llevant i CEIP Miquel Duran i Saurina” que realitzaran la mateixa activitat que nosaltres, amb l’objectiu de donar a conèixer a tots / es els xavals, quins són els seus drets d’una manera divertida. Tots els alumnes / es que participen, obtindran una samarreta per a cada un i el material per poder plasmar-hi un dret!

Comenta